آزادوردپرس
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

بازدید :1482

چگونه محتوای تاثیر گذار بنویسیم ؟

چگونه محتوای تاثیرگذار بنویسیم؟

چگونه محتوای تاثیرگذار بنویسیم؟ مقدمه : سلام و درود به کاربران وبسایت آزاد وردپرس ، مرتضی آزاددهقان هستم و   در این مقاله می خواهیم  یادبگیریم که  چگونه محتوای تاثیرگذار بنویسیم؟ یکی از موضوعات مهم در هر کسب و کاری شیوه تبلیغات  در اون کسب و کار  هست  چون اگر تبلیغات به شکل صحیح انجام شود  […]

امتیاز بلاگ
5/5

لینک کوتاه

https://azadwp.com/?p=12052

در این بلاگ چه می‌خوانیم:

چگونه محتوای تاثیرگذار بنویسیم؟

مقدمه :

سلام و درود به کاربران وبسایت آزاد وردپرس ، مرتضی آزاددهقان هستم و   در این مقاله می خواهیم  یادبگیریم که  چگونه محتوای تاثیرگذار بنویسیم؟

یکی از موضوعات مهم در هر کسب و کاری شیوه تبلیغات  در اون کسب و کار  هست  چون اگر تبلیغات به شکل صحیح انجام شود  باعث می شود که مشتری ها و مخاطبها  جذب شده و محصول و خدمات ما را بخرند اما اگر ماشیوه درست تبلیغ کردن را  ندانیم،  باعث میشود تبلیغات و بودجه  ما در آن به هدر برود ، هر چند محصول و کالایی که داریم بهترین کالا باشد .

به تجربه خودم  کسب وکارهای تولیدی را دیده ام که  از نظر توان فنی و لجستیکی  محصول خوبی را تولید میکنند  اما چون برای تبلیغات  مناسب  فکری نکرده اند با وجود سالهای زیادی که فعالیت داشتند  نتوانسته اند  پیشرفت چندانی کنند و برعکس کسب و کارهای را دیده ام  که  با وجود اینکه از نظر فنی محصول و خدمات مناسبی ندارند اما بواسطه اینکه  تبلیغات را مهم میدانند امروز سهم از بازار خودشان کسب کرده اند ، در واقع میخوام بهتون این نکته مهم رو بگم که :

                                           ((تبلیغ خوب  ،محصول خوب را شکست میدهد)) 

به همین خاطر  ما در کسب وکارمون  باید توجه ویژه ای به موضوع تبلیغات داشته باشیم . باز هم بنا به تجربه ، صرفا توجه داشتن به تبلیغات  و تخصیص بودجه هم کار چندانی برای ما نمیکند چون کمپین های تبلیغاتی زیادی رو دیدم که موفق نبودن .اگر برگردیم به جمله بالا اول جمله به روشنی نوشتم که تبلیغ خوب باعث موفقیت میشود که این تبلیغ خوب باید از ابتدا به نکات ویژه ای توجه کند که در این مقاله و سایر مقاله های که در ادامه می آید ،در موردش صحبت خواهیم کرد .

 مهترین رکن هر تبلیغ خوبی ، تولید محتوا است اما محتوای که در اصطلاح بازاریابی محتوا بتواند مخاطب را جذب کند او را درگیر کند و ترغیب کند تا اقدامی را انجام دهد .اما با این وجود همچنان می بینیم که  محتوا وتبلیغ  ما دیده  نمی شود  ،اما چرا؟ 

برای پاسخ به این چرایی باید بدانیم که در فروش ، افراد بر اساس احساسشون خرید میکنند، و بعد برای آن دلیل منطقی پیدا     می کنند ، این را گفتم. تا بدونیم که برای تولید تبلیغ  و محتوای خوب ، ابتدا باید ببینیم که چگونه احساس مشتری و مخاطب خود را ترغیب کنیم به همین خاطر باید با موضوعی آشنا شیم بنام  سیستم لیمبیک  مغز ، که در واقع مرکز کنترل احساس همه ما انسانها هست .

سیستم لیمبیک (مغز مارمولک ) چیست ؟

سیستم لیمیبک   یا مغز کورکودیل  یا مغز  مارمولک  ، جایگاه  احساسات ما است .زمانی که  احساس نگرانی یا اضطراب ،شادی یا غم ،خشم یا خوش بینی  کرده ایم  در واقع این سیستم  لیمبیک مغز بوده که  انجام وظیفه میکرده  ، این سیستم در واقع مثل یک نگهبان ورودی قلعه هست که اجازه نمیده چیزی وارد آن قلعه بشه و همه چی را با احساسات خودش میسنجه و اگر مناسب تشخیص داد اجازه  عبور صادر میکنه و ای بسا که  در بسیاری از تبلیغات ها و تولید محتواها به این موضوع ما توجه نمیکنیم که افراد با سیستم لیمبیک خود  محتواها ، تبلیغات را می سنجند و اگر خوششون بیاد جذب اون تبلیغ می شوند .

 

 

 اما بریم ببینیم  این سیستم در کجای مغز ما وجود داره و چگونه عمل میکنه ؟

ما تا زمانی که  نسبت به چیزی حس خوبی  نداشته باشیم  نمی توانیم  در مورد آن تصمیم گیری کنیم .  اساس تمام  خرید ها و انتخاب های ما  ریشه در حس  خوب  ما دارد و در واقع  با عقلانیت   می خواهیم  دلایلی برای حس خوب خودمان  ایجاد کنیم  تا آن انتخاب  را  عقلانی نشان دهیم   و به همین  خاطر  ما بازاریابان  باید از این اصل استفاده کنیم  تا بتوانیم  فروش خود را بالا ببریم .

تحقیقاتی  که  توسط  دکتر  گلاسر  در تئوری انتخاب  هم آمده است  نیز موید  این مطلب است  که احساسات  ما  باعث فکر  ما ،  فکر ما باعث  عمل ما می شود ، در واقع برای اینکه  بتوانیم در انتخابهای افراد  تاثیر گذار باشیم   ابتدا  باید  بر احساس آنها  تاثیر بگذاریم   .

در واقع  احساسات منجر به عمل می شود   و ما می خواهیم   خواننده ما ، شنونده  ما  عمل کند .

 

 

سیستم  لیمبیک در بالای ساقه مغز قرار دارد ، و نخاع را به مغز  پیوند می دهد  ، سیستم  لیمبیک  شامل مجموعه ای از بخش های مجزا  و در عین حال مرتبط به هم است . شامل آمیگدال ،یک عضو کوچک بادام شکل که  در حافظه ،پردازش عاطفی به خصوص اضطراب ، و روابط اجنماعی  و حتی حس بویایی ما نقش دارد  در واقع این بخش کنترل کننده  احساسات ما می باشد و اگر کسی  این بخش  از مغزش دچار آسیب گردد طبعا  بخاطر عدم  درک  درست  از احساسات  نمی تواند تصمیمی  بگیرد .

 اما  ما چند نوع حس و عاطفه  داریم  ؟

بر طبق  تحقیقات  ما ۶ نوع حس اصلی داریم : شادی ، غم ،ترس ،عصبانیت ، نفرت ،تعجب   در واقع  این شش تا حس در وجود همه انسانها  وجود دارد  و وقتی که  ما  احساس شادی میکنیم و خوشحال  می شویم  بدن  ما  حالتی را نشان می دهد که  توسط  ناظر بیرونی دیده  می شود  به  این عکس العمل بدن  عاطفه می گوییم  .

 

  یعنی ناظر بیرونی  فقط عواطف و احساسات  ما رو  با توجه به زبان بدنمان می بیند مثل لبخند ، خنده ، رقص ، گریه  ، داد و فریاد ، و از  روی این عوامل  پی میبرد که ما چه حسی  داریم .

 اما چرا عاطفه و احساس داریم ؟

از ۶ حس اصلی که ما داریم  ۴ مورد آن ناخوشایند است  اما هرکدام از آنها مزیت هایی برای ما دارند  :

در نظریه نشانگر جسمی آنتونیو داماسیو ،سیستم  لیمبیک  نقش کلیدی در راهنمایی  و تحریک رفتار را ایفا می نماید بخصوص در تصمیم گیری.

  اما نشانگرجسمی چیست ؟

نشانگر جسمی  :

حالات بدنی مثل اضطراب  است که  توسط  افزایش ضربان قلب ،عرق کردن  واحساس ترس مشخص می شود  و با هورمون های استرس  مثل کورتیزول  مرتبط است و یا لذت ، که با ترشح  هورمون هایی مثل سروتونین ایجاد می شود . ما به  این نشانگرهای جسمی  وابسته  هستیم که به ما در تصمیم گیری اینکه  کدام  یک از گزینه های رقیب  ، بیشتر از همه به ما  منفعت  میرساند ،کمک کند .

 اسکن های پیچیده  مغزی  نشان  داده اند که وقتی که  افراد احساسات  را تجربه می کنند  اولین  بخش مغز که تحریک  می شود  سیستم لیمیبک  است  و به  همین  خاطر  هست که ما زمانی که داستانی را گوش میکنیم  یا فیلمی را نگاه میکنیم ، باعث برانگیخته شدن احساسات ما و تصمیم گیری ما می شود   .

در هنگام  انتخاب فیلمها  به دنبال حس  خودمون  هستیم   و وقتی چیزی را می بینیم  یا گوش می دهیم  و یا می خوانیم اگر حس خوبی به ما بدهد  آنرا ادامه می دهیم  واگر حس بدی پیدا کنیم  آنرا  متوقف می کنیم  .

 این موضوع  در ارتباطات اجتماعی خودمان با دیگران ، در کلاس های درس ، در محل کار و…هم نمود دارد تا جایی که اگر حس بدی نسبت به یک نفر یا مکان یا موضوعی  پیدا کنیم  خیلی سریع میخواهیم که  آن رابطه یا مکان و موضوع را  رها  می کنیم  .

نتیجه گیری :

 حالا که   عملکرد  سیستم. لیمبیک رو شناختیم   باید بدونیم  این  سیستم مثل یک نگهبان عمل میکنه و اجازه نمیده هر چیزی وارد ذهن مخاطب بشه .

پس از این به بعد در تولید محتوا باید بریم ببینیم که چطوری می تونیم این  چند  حس اصلی  رو به آن اضافه کنیم  تا بتوانیم  پیام خوب و تاثیر گذاری را ایجاد نماییم .منتظر مقاله های مرتبط در این حوزه باشیم .

پایا و مانا باشید  و همیشه  تاثیر گذار  مرتضی آزاددهقان

برای دیدن مقالات بیشتر از اینجا کلیک کنید .

امتیاز بلاگ
5/5
نویسنده : مرتضی آزاددهقان

نویسنده : مرتضی آزاددهقان

در دنیای امروز ،کسب و کار بدون اینترنت معنا ندارد .

https://azadwp.com/?p=12052 لینک کوتاه

مقالات اخیر

دوره های آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام

نام*

نام خانوادگی*

شماره موبایل*

کد تایید*

کد تایید ارسال شده به موبایل خود را وارد کنید

کد تایید*

کد تایید ارسال شده به موبایل خود را وارد کنید

فرم ورود به سایت