مقدمه :
سلام و درود مرتضی ازاددهقان هستم از آزادوردپرس ، امروز می خواهیم در مورد کلادفلر (کلودفلر) صحبت کنیم و ببینیم که چطوری می تونیم از این ابزار برای وبسایت خودمون استفاده کنیم . پس با ما همراه باشید .
کلودفلر چیست ؟
برای جلوگیری از این موارد می توانیم از ابزارهای مثل کلود فلر استفاده کنیم که ما از کلود فلر استفاده کردیم که به ما سرویسهای رایگان را ارائه میدهد
کلود فلر بخاطر سرورهای مختلفی که در دنیا دارد و از جاهای مختلفی می تواند محتوای ما را لود کند به این شکل عمل می کند که وقتی یک کاربر آدرس سایت ما را تایپ یا سرچ در گوگل می کند لینک های ما که نمایش داده میشود کلود فلر میآید اون لینک ها را از نزدیکترین سرور به کاربر نمایش میدهد که این کار باعث میشود که :
اولا سرعت وبسایت ما خیلی بالاتر برود
دوما باعث میشود هاست اصلی من مخفی بماند که در صورت حملات هکری و DDOS یک سپر امنیتی داشته باشیم .
چگونه (کلود فلر) را راه اندازی کنیم ؟

اولین کاریکه باید دراین صفحه انجام بدهیم sign up (ثبت نام کردن در وبسایت هست که فقط کافیه ایمیل خودمان را وارد کنیم و بعد ایمیل دریافتی از کلود فلر را وریفای کنیم . بعداز وارد شدن به پنل کاربری مطابق عکس زیر عمل می کنیم .

در این مرحله کافیه از قسمت add site آدرس وبسایت خودمان را وارد کنیم و وارد صفحه پلانهای کلودفلر می شویم که طرح رایگان را انتخاب می کنیم ( به علت نداشتن شیوه های پرداخت)

بعداز تعیین طرح اسکن از وبسایت شروع می شود تا رکوردهای موردنیاز از قسمت zoneditor هاست اصلی دریافت شود مطابق عکس زیر :

در صورتی که رکورد کامل انجام شده بود که روی ادامه کلیک می کنیم در غیر اینصورت ( جهت جلوگیری از خطاهای احتمالی مانند بالا نیامدن وبسایت) باید این رکوردها را مطابق عکس از قسمت zone editor هاست در این قسمت وارد کنیم

بعداز ثبت رکوردها ، در انتها کلودفلر دی ان اس های مورد نیاز را می سازد که در تصویر زیر موجود است

حالا کافیه که این dns ها رو کپی کنیم و در قسمت دی ان اس دامنه وبسایت خودمان در هاست قرار دهیم . ( مطابق تصویر زیر ) و روی دکمه done کلیک کنیم .

معمولا بعداز این قسمت چندساعتی طول می کشد تا دی ان اس جدید روی دامنه ست شود . بعداز ست شدن وقتی وارد اکانت کلودفلر شویم مطابق عکس زیر قسمت پندینگ تبدیل به اکتیو می شود

بعداز فعال شدن وبسایت ، می توانیم از قسمت های مختلف اکانت کلودفلر استفاده کنیم که در فیلم های آموزشی بعدی به آنها می پردازیم .
نتیجه گیری :
امروزه برای افزایش امینی و سرعت وبسایتمان باید موارد زیادی را رعایت کنیم که یکی از آنها استفاده از کلودفلر می باشد . البته در این آموزش ما از کلودفلر بعلت دسترسی راحت تر استفاده کردیم که می توان به جای آن از سایر شرکت های داخلی و خارجی استفاده نمود .
یک پاسخ
سلام هنوزم میشه استفاده کرد ؟ از نظر تحریم هایی که شدیم هنوز سرویس میده ؟ به مشکل نمیخوریم ؟ برای دامین های ir ؟