سخن آغازین
وردپرس یک پلتفرم محبوب برای ایجاد وب سایت است، اما مانند هر پلتفرم دیگری، در برابر هکرها و سایر تهدیدات امنیتی آسیب پذیر است. با انجام چند اقدام ساده می توانید امنیت وردپرس خود را به طور قابل توجهی افزایش دهید.
در این مقاله، برخی از بهترین روش ها برای افزایش امنیت وردپرس خود را بررسی خواهیم کرد
چگونه امنیت وردپرس را افزایش دهیم؟
1. وردپرس، افزونه ها و قالب خود را به روز نگه دارید.
یکی از مهمترین کارهایی که می توانید برای ایمن نگه داشتن وردپرس خود انجام دهید، به روز نگه داشتن هسته وردپرس، افزونه ها و قالب خود است. به روز رسانی ها اغلب شامل وصله های امنیتی برای رفع آسیب پذیری های شناخته شده هستند.
می توانید به طور خودکار وردپرس، افزونه ها و قالب خود را از داشبورد وردپرس خود به روز کنید.
2. از رمزهای عبور قوی استفاده کنید.
از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد برای حساب های وردپرس، FTP و سایر حساب های مربوط به وب سایت خود استفاده کنید. از استفاده از رمزهای عبور آسان حدس زدن مانند نام، تاریخ تولد یا کلمات رایج خودداری کنید.
3. افزونه های امنیتی را نصب کنید.
چندین افزونه امنیتی عالی وجود دارد که می تواند به شما در محافظت از وب سایت وردپرس شما کمک کند. این افزونه ها می توانند کارهایی مانند اسکن وب سایت شما برای بدافزار، محافظت از شما در برابر حملات ورود به سیستم و ایجاد نسخه پشتیبان از وب سایت شما را انجام دهند. از نمونه های آن افزونه وردفنس می باشد
4. وب سایت خود را به طور منظم اسکن کنید.
باید وب سایت خود را به طور منظم برای بدافزار، ویروس و سایر تهدیدات امنیتی اسکن کنید. چندین ابزار اسکن رایگان و پولی آنلاین وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید.
5. از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
مهم است که به طور منظم از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت هک شدن یا آسیب دیدن وب سایت بتوانید آن را بازیابی کنید. می توانید از افزونه پشتیبان گیری برای ایجاد نسخه پشتیبان خودکار از وب سایت خود استفاده کنید یا می توانید به صورت دستی از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
6. از احراز هویت دو عاملی استفاده کنید.
احراز هویت دو عاملی (2FA) یک لایه امنیتی اضافی به وب سایت شما اضافه می کند. با 2FA، علاوه بر رمز عبور خود، باید یک کد منحصر به فرد را نیز برای ورود به سیستم وارد کنید. این کد را می توان از طریق برنامه تلفن همراه یا از طریق دستگاهی مانند کلید امنیتی دریافت کرد.
7. فایل های خود را ایمن نگه دارید.
از آپلود فایل هایی که از منابع ناشناخته دانلود کرده اید به وب سایت خود خودداری کنید. این فایل ها ممکن است حاوی بدافزار یا سایر تهدیدات امنیتی باشند.
8. مجوزهای فایل و پوشه خود را بررسی کنید.
مجوزهای فایل و پوشه خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که فقط کاربران مجاز به دسترسی به آنها هستند.
9. نام کاربری و رمز عبور خود را مخفی نگه دارید.
نام کاربری و رمز عبور خود را با کسی به اشتراک نگذارید.
10. از یک شبکه میزبان معتبر استفاده کنید.
از یک شبکه میزبانی معتبر با سابقه امنیتی قوی استفاده کنید.
سخن پایانی
با انجام این اقدامات ساده می توانید امنیت وردپرس خود را به طور قابل توجهی افزایش دهید. به یاد داشته باشید که امنیت وردپرس یک فرآیند مداوم است و باید به طور منظم وب سایت خود را برای تهدیدات امنیتی جدید بررسی کنید.
امروز شروع به افزایش امنیت وردپرس خود کنید! با دنبال کردن نکات این مقاله می توانید وب سایت خود را از هکرها و سایر تهدیدات امنیتی محافظت کنید.